Op een fijne locatie in de geliefde wijk ‘Wipstrik’ in Zwolle hebben de bewoners mij benaderd om hun woonkamer opnieuw te laten inrichten. De wijk ‘Wipstrik’ ligt vlakbij het voetbalstadion van PEC Zwolle en heeft een eigen openluchtzwembad dat door vrijwilligers wordt gerund.

Voor onze bespreking zijn de bewoners met hun kinderen regelmatig wezen zwemmen. Hun wens was de woonkamer opnieuw in te richten. Een aantal jaren terug werd de keuken aangebouwd en de tuin opnieuw ingericht. Doordat de keuken erbij kwam, klopte de verhouding qua oppervlakte tussen woonkamer en keuken niet. Om de verhouding in evenwicht te krijgen, heb ik de deur verplaatst. Verder heb ik een werkplek voor de twee jongens gecreëerd en hun antieke meubelen en schilderijen gecombineerd met moderne meubels. Voor het kleurenpalet heb ik voor een diep groen en okergeel gekozen en dit verder gecombineerd met natuurlijke stoffen en licht, beige kleur en messing/brons.

Wil je graag het complete interieurontwerp zien of weten wat ik voor je kan betekenen. Ik help je graag bij alle vragen die op je afkomen en geven met veel creativiteit interieuradvies.

Ik verheug mij erop om kennis met je te maken.

Jutta Junge-Wentrup van Anders Style

Vertel me meer over uw woonwensen





Form by ChronoForms - ChronoEngine.com