Advies, ontwerp, realisatie en interieurstyling

Jutta Junge-Wentrup van Anders Style vertaalt als interieurontwerper de mens naar hun interieur en dit zowel voor de particulieren en zakelijke markt. Jutta luistert aandachtig naar uw plannen en met oog voor detail, ruimtelijk inzicht en een goed gevoel voor sfeer en kleur, vertaalt zij dit naar een ontwerp dat helemaal bij u past. Bent u nieuwsgierig geworden of heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

CONTACT

Ik bied u graag een verrassend interieurontwerp op maat aan dat volledig bij u en uw bedrijfsidentiteit past. In uw nieuwe stijlvolle interieur zult u met trots uw bezoekers en medewerkers ontvangen.

Verder lezen

Portfolio

Hieronder vindt u een aantal van mijn recent afgeronde projecten. Neemt u gerust een kijkje in mijn portfolio om nog meer projecten van mij te zien.

Bekijk alle projecten

Wooninrichting voor Karin en Richard

Op de Golfresidentie te Dronten kochten Karin en Richard een vrijstaande woning met een zonnige tuin en veel privacy. Zij wilden de benedenverdieping opnieuw inrichten en er mochten verbouwingen plaatsvinden. In mijn interieurontwerp heb ik de keukenopstelling veranderd en met een room divider de ruimte anders ingedeeld. Door het plaatsen van vier ramen is de lichtinval verhoogd en verder heeft het interieur een rustige, natuurlijke en strakke uitstraling gekregen.

Bekijk het project en ontdek welke stijlvolle materialen en kleuren er zijn gebruikt.

Zakelijk project - Hattem

Het monumentale woonhuis ‘t Kalverveen te Hattem is tot een kantoorpand verbouwd. Het internationale bedrijf ‘Form’ voert hier hun werkzaamheden uit. Het kantoor aan de ‘Bevrijdingsweg’ te Hattem was te klein geworden. De werkzaamheden van ‘Form’ zijn duurzaam.

Paul Hol is eigenaar/directeur van Form International, een adviesbureau op het gebied van bosbouw en FSC certificering. Hij leidt bedrijven in onder andere in Ghana en Tanzania.

 

Jutta.jpg
over_jutta.jpg

Over Jutta

Mijn naam is Jutta Junge-Wentrup en ik ben het creatieve brein achter Anders Style. Ik ben een betrokken binnenhuisarchitect en interieurstylist met ruim tien jaar ervaring. Op professionele wijze verras ik particulieren en bedrijven met stijlvolle interieurontwerpen.

Verder lezen

Vertel me meer over uw woonwensen

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

Een kijkje achter de schermen