Aan de buitenkant van Ommen, waar de volgels fluiten en zacht ruisende blaadjes te horen zijn, hebben Wim en Harriët Weitkamp van de ‘Wilde Roos’ mij benaderd om hun woonkamer opnieuw in te richten.

Zij wilden meer tuingericht leven. Het interieur zal in balans en harmonie komen.

Ik heb eerst de indeling van de woonkamer veranderd. In samenspraak met de opdrachtgever heb ik een grote glazen pui ontworpen. Door het plaatsen van de grote glazen pui is de tuin bij het binnenleven betrokken. Daarbij is er ook een televisie boven de kachel geplaatst.
Verder wilden zij een industriële en stoere uitstraling, maar wel in balans en harmonie. Wim bouwde zelf de meubelen en heeft een onuitwisbare ambachtelijke handdruk achter gelaten. :-) Geweldig!

Reactie van de klant:

“Hallo Jutta, 

Het is al bijna een jaar geleden dat je voor het eerst bij ons kwam voor een herinrichting van onze woonkamer. Naar aanleiding van ons moodboard heb je ons een inspirerend voorstel gedaan, met allerlei keuzemogelijkheden voor meer licht in de kamer en anders denken qua inrichting.

Nou dat is meer dan gelukt! Onvoorstelbaar wat jij in gang hebt gezet.”

Wil je graag het complete interieurontwerp zien of weten wat ik voor je kan betekenen. Ik help je graag bij alle vragen die op je afkomen en geven met veel creativiteit interieuradvies.

Ik verheug mij erop om kennis met je te maken.

Creatieve groet,

Jutta Junge-Wentrup van Anders Style

Vertel me meer over uw woonwensen





Form by ChronoForms - ChronoEngine.com